Kukkakortteja nimipäiväsankareille

Viime sunnuntaina käytiin perheeni kanssa viettämässä miun mummon ja anopin nimipäiväkahveilla ja tein heille kukkakortit. Anopille tiesin heti mistä väreistä teen; punaisesta ja valkoisesta, koska hän pitää niistä väreistä. Mutta mummoni... Voihan sentään! Mistä väreistä hän pitikään? Tässä tapauksessa lähdin toteuttamaan oman mielikuvituksen mukaisesti ja päätin tehdä mummolleni keltaisesta ja valkoisesta väreistä. Silloin ajattelin, että piristäisi aivan taatusti mummoni mieltä, kun saa värikkään kortin. Täytyy myöntää, että keltainen väri ei ole koskaan ollut helppo toteuttaa. Päätin silti toteuttaa keltaisesta väristä kukkakortin.

Kuvasta näättekin, että vasemmalta puolelta löytyy keltaista sävyä ja oikealta puolelta taas punaista sävyä. Sattui myös löytymään molemmista väreistä nauhat ja halusin ne mukaan korttiin. Valkoisen kuviopaperin laitan molempiin värilliseen korttiin keskelle ja narut kiinnitän liimalla kuviopaperin reunaan. Nauhoista tein vielä molempiin oman rusetin koristamaan yläreunalle.


Valitsin vielä vihreän narun (josta saan levitettyä lehdet), kukallisen kuviolävistäjän ja pieniä valkoisia tarrahelmiä. Tarrahelmistä saa kivasti kukan keskusta ja vihreästä narusta saan kukalle varren ja lehdet. Tässä vaiheessa tein pientä muutosta ja valitsin erilaisia värejä kukkiin. Säilyy kuitenkin sama teemavärit kortteihin.


No niin, tällaiset kukkakortit sain tehtyä:


Mummoni oli oikein tyytyväinen, kun sai kortin. Samoin myös anoppini piti kortistani.


Mitäs mieltä sie olet kukkakorteista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tytölle rippikortti

Viikko sitten kävin äitini ja poikani kanssa äidin serkun tytön rippijuhlissa Helsingissä saakka. Äitini pyysi minun tekemään tytölle rippi...