Ristiäiskortti

Kerron teille, kuinka nopeasti sain tehtyä kortin puolessa tunnissa. Kerron siksi, koska tahdon olla teille rehellinen ja kuvasta näette alhaampana, kuinka saan aikaiseksi tehtyä puolessa tunnissa kortin. Kerron teille pienen tarinan ja saatatte ymmärtää paremmin, että miksi käytin niin vähän aikaa kortin tekemiseen.

Viime sunnuntaina oli veljeni tytön ristiäiset ja miusta tuli tytölle sylikummi. Lahja oli ostettu pari päivää aikasemmin, kävin sinä päivänä ystäväni luona ajoissa, jotta hän kerkeäisi tekemään miulle kampauksen ja muutenkin laittauduin ihmisen näköiseksi hyvissä ajoi!. Olevinaan miulla oli kaikki ajallaan ja ajattelin, että "JES, kerrankin hoidan asiat ajoissa!" Mutta sitten iskikin se ajatus: KORTTI! Sitä en muistanutkaan tehdä! Hyvin lähellä oli, että olisin lähtenyt kauppaan ostamaan kortin, mutta ei. Päätin tehdä puolessa tunnissa ja sillä siisti!

Nopeasti leikkasin kahdesta erilaisesta paperista n. neliön muotoiset ja liimasin korttiin kiinni. Liimasin vielä vaaleanpunaiset nauhat ristiksi. Aiemmin olin ostanut ihanat vaaleanpunaiset tarrat ja nyt hyödynsin tähän ristiäiskorttiin.

Vaikka ei ollut kamalasti aikaa, sain kuitenkin aikaiseksi ihan kivan näköisen ristiäiskortin.
Ensi kerralla laitan paperille ylös, jotta en ensi kerralla unohda!

Kannattiko tehdä kortti viime tingassa?
Paljonko sie käytät korttien tai muuhun askarteluun aikaa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tytölle rippikortti

Viikko sitten kävin äitini ja poikani kanssa äidin serkun tytön rippijuhlissa Helsingissä saakka. Äitini pyysi minun tekemään tytölle rippi...