Autokortti

Eilen käytiin mieheni siskonpojan synttäreillä ja hänelle askartelin kortin. Yleensä miulle haastavinta on tehdä kortti pojille ja miehille, koska ehkä ei voi laittaa kaiken maailman bling blingiä tai mitään muutakaan söpöä. Vai kuvittelenko mie itse täällä liikaa? Mutta siis, nyt oikeastaan tiesinkin millaisen kortin teen 5-vuotiaalle pojalle: autokortin, jossa olisi autorata ja Autot- elokuvasta tuttuja hahmoja.

Olen joskus tehnyt ennenkin tällaisen kortin ja muistieni mukaan alunperin katsoin idean Pinterestistä. Nyt vain teen oman näköisen kortin ja ohjeet teille, joka haluaa tehdä itsekin autokortin pojalle.

Välineet ovat hyvin yksinkertaiset: Sininen ja musta paperi, liimapuikko, lyijykynä, valkoinen puuvärikynä ja sakset.


Etsin Lasten Suuri Lelukirja 2017- lehden ja leikkasin lehdestä mm. Salama McQueenin ja Martin irti.

 


Tämän jälkeen hahmotin ison vitosen valkoiselle paperille, leikkasin irti ja piirsin mustalle paperille. Kun sain piirrettyä, leikkasin taas irti.


Mustaan vitoseen aloin piirtämään ensiksi lyijykynällä viivat ajoradalle ja vahvistin valkoisella puuvärikynällä viivat.


Liimasin ajoradan siniselle paperille ja hahmot myös mukaan ajamaan ajoradalle.


Voit valita sinisen paperin tilalle ihan muunkin värisen pohjavärin esim. vihreän. Mutta siinä se on.

Mitä mieltä olit?
Kerro ihmeessä, mitä voisin kehittää blogissani tai askarteluissani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tytölle rippikortti

Viikko sitten kävin äitini ja poikani kanssa äidin serkun tytön rippijuhlissa Helsingissä saakka. Äitini pyysi minun tekemään tytölle rippi...