Veteraaneille kortit

Muutama viikko sitten Postilta tuli heidän oma mainoslehti, josta huomasin, että voi osallistua kamppanjaan tekemällä veteraaneille kortin ja toivottaa heille hyvät joulut tai kiittää heitä, kun puolustivat meidän Suomea sotien aikana. Siitä lähti miun ajatus, että halusin tehdä heille kortti. Teemaväriksi valitsin sinisen & valkoisen ja ehdottomasti halusin tehdä korttiin lippuja, kun sopisivat aivan vallan mainiosti Suomi 100- teemaan. Innostuin sen verran, että tein heille kaksi korttia.

Tuumasta toimeen valitsin valkoisen & sinisen paperin, kuusipaperin ja pitsinauhan. Välineitä käytin ainoastaan saksia, liimapuikkoa ja paperileikkuria.


Aloitin ensimmäiseksi suunnittelemaan Suomen lippua. Pientä hahmottelua tein ja leikkasin sitten irti. Sinisestä paperista leikkasin suikaleet ja liimasin valkoisen paperin päälle ristin muotoiseksi. 


Hetkeksi laitoin liput odottamaan. Seuraavaksi leikkasin paperileikkurilla kuusipaperia puoliksi ja sinisen paperin A6-korttipohjan kokoiseksi. Liimasin kuusipaperin sinisen paperin keskelle. Mittasin pitsinauhan sopivan pituiseksi, leikkasin poikki ja liimasin pitsinauhat sivuille.


Kun sain liimattua, liimasin myös liput kiinni ja viimeistelin Kiitos-tekstillä korttiin kiinni. Hyvin simppelit kortit tein veteraaneille.


Mitä mieltä olet korteista?
Osallistuitko sie tekemään veteraaneille kortin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tytölle rippikortti

Viikko sitten kävin äitini ja poikani kanssa äidin serkun tytön rippijuhlissa Helsingissä saakka. Äitini pyysi minun tekemään tytölle rippi...