Jätskiä ja kahvia- kortti

Eilen vietettiin ystäväni syntymäpäivä ja halusin tehdä hänelle kortin, jossa olisi joko jätskiä tai kahvikuppi kortissa. Hän on nimenomaan erittäin jätskin ystävä ja niin on myös kahvinkin ystävä. En osannut päättää kumman kuvan laittaisin korttiin, joten yhdistin molemmat samaan korttiin.

Valitsin ruskean pohjaväriksi, J.K.Primecon raidallisen & beigekuviollisen ja Hobby Officen pilkullisen kuviopapereita sekä myös valkoisen mulperipaperin, jota ei nyt näy tässä kuvassa. Valitsin välineiksi Stabilon paksumman sekä ohuemman mustan kynän, liimapuikon, kuviolliset sekä tavalliset sakset ja lyijykynän.




Ensiksi aloitin hahmottamaan kahvikupin ja jätskikipon. Piirsin A4-paperiin A6:n kokoiseksi ja siihen rupesin piirtämään kahvikupin ja jätskikipon.

Hahmottamisen jälkeen leikkasin irti, piirsin kuviollisiin papereihin ja leikkasin taas irti. Piirsin mustalla paksulla Stabilon kynällä varovasti reunoja pitkin. Lisäksi kirjoitin omalla käsialalla englanniksi Coffee ja Ice Cream. Toki tein myös jätskipallot mulperipaperista, jotta olisi aidomman näköisemmät jätskit.


Loput yhdistelmät näkyvät seuraavassa kuvassa. 


Kiitos, kun luit postaukseni! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tytölle rippikortti

Viikko sitten kävin äitini ja poikani kanssa äidin serkun tytön rippijuhlissa Helsingissä saakka. Äitini pyysi minun tekemään tytölle rippi...